مدارک لازم برای درخواست ویزای دانشجویی

مدارک لازم برای درخواست ویزای دانشجویی

اشاره:

مدارک لازم برای درخواست ویزای دانشجویی برای ادامه تحصیل در کشور فرانسه

1 – به دلیل عدم امکان انجام حواله بانکی ۷۵۰۰ یورو، دانشجویان میبایستی اقدام به باز کردن یک حساب بانکی‌ در ایران معادله این مبلغ به ریال کنند.

2 – همه ی ترجمه ها بایستی به تاید کنسولگری سفارت فرانسه برسد.

3 – برای آقایان ترجمه و تایید کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت الزامی است.

4 – عکس خانمها حتما بایستی بدون حجاب باشد.

5 – برای ویزای‌ همراه دانشجو :

گواهی عدم سو پیشینه ترجمه + تائید
گواهی محضری مبنی بر تک همسری بودن زوج ترجمه+ تائید
گواهی ساپورت مالی از طرف فردی در ایران ترجمه + تائید

6 – متقاضیان عزیز توجه داشته باشند که شخصاً باید برای تعیین وقت بخش فرهنگی با شمارهٔ ۶۴۰۹۴۰۱۰ تماس بگیرید. پس از مراجعه به دفتر فرهنگی‌ جهت تعیین وقت کنسولگری از آقای ملک ارا ر روز از ساعت ۱۴تا ۱۵ با شمارهٔ ۶۴۰۹۴۰۰۰ تماس حاصل فرمایند.

7 – مدارکی که اوریجینال و اصل آنها به انگلیسی‌ صادر شده باشد نیازبه ترجمه و تائید ندارند.

8 – برای به تایید کنسولگری رساندن مدارک، متقاضیان می‌بایست بدون وقت قبلی‌ از ۱شنبه تا ۴شنبه از ساعت ۷ تا ۱۱ صبح به آدرس کنسولگری سفارت فرانسه تشریف آورند و صف تشکیل دهند. لازم به ذکر است که این مرحله می‌بایست قبل از اخذ وقت ملاقات برای صدور ویزا به انجام برسد. تاییدها را ۲ یا ۳ روز بعد میتوانید تحویل بگیرید.

9 – پرونده ها را به ترتیب زیر آماده کنید :

فرمهای پر شده
۲ قطعه عکس چسبانده شده
کپی پاسپورت
ترجمه شناسنامه،‌ منگنه شده به کپی فارسی آن
رزومه
انگیزه نامه
ترجمه کلیه مدرک تحصیلی از دیپلم به بعد،‌ منگنه شده به کپی فارسی آنها
ترجمه کلیه ریز نمرات،‌ منگنه شده به کپی فارسی آنها
ترجمه گواهی اشتغال به کار و ترجمه حکم مرخصی،‌ منگنه شده به کپی فارسی آنها
کپی پذیرش یا کپی Convention d’accueil
کپی مدرک زبان
کپی فیش حواله بانکی یا کپی نامه بورس یا کپی نامه دریافت حقوق
کپی مدارک مالی خانواده
مدارک مورد نیاز محل سکونت در فرانسه

هر یک نسخه از ۲ نسخه درخواستی باید به همین نحو چیده شود.
پرونده های نامرتب و ناقص به هیچ عنوان بررسی نخواهد شد.

چند نکته بسیار مهم در هنگام تحویل مدارک :

1 – فرمهای درخواست ویزا به لاتین و با خودکار تکمیل شود.
2 – دو عدد عکس در محل مشخص شده بر روی فرمها چسبانده یا منگنه شود
3 – کلیه مدارک مورد نیاز بخش فرهنگی،‌ به جز فرمها و عکسها، باید در ۲ نسخه کپی و در ۲ پوشه جداگانه ارائه گردند
4 – به هنگام مراجعه به کنسولگری برای انجام مصاحبه اصل کلیه مدارک باید همراه متقاضی باشد
5 – از تاریخ ترجمه ها بیشتر از ۳ ماه نباید گذشته باشد
6 – هر یک نسخه ترجمه، به کپی فارسی آن منگنه شود
7 – تمامی مدارکی که به فارسی می‌باشند باید به زبان فرانسه ترجمه شده و به تاییدیه کنسولگری برسند
8 – کلیه ترجمه ها،‌ باید به تایید دادگستری، وزارت امور خارجه و سفارت فرانسه رسیده باشند
ترجمه‌های انجام شده توسط مترجم رسمی سفارت نیاز به تأیید دادگستری و وزارت اودر خارجه ندارند اما باید به تأیید سفارت فرانسه برسند
9 – منظور از مدرک تحصیلی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا یکی از موارد زیراست:
اصل دانشنامه
گواهی موقت
گواهی اشتغال به تحصیل در ترم آخر
10 – برای دانش آموزان مقطع پیش دانشگاهی مدرک تحصیلی، گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی + دیپلم سال سوم متوسطه می باشد.
11 – برای فارغ التحصیلان مقطع پیش دانشگاهی مدرک تحصیلی، دیپلم پیش دانشگاهی + دیپلم سال سوم متوسطه می باشد.
12 – برای ارائه پرونده درخواست ویزا به سفارت فرانسه،‌ در دست داشتن کپی نامه پذیرش کافیست.
13 – مشخصات نامه پذیرش دانشگاه:
بر روی کاغذ سر برگ دار دانشگاه نوشته شده باشد
مهر و امضا داشته باشد
نام متقاضی ویزا در آن ذکر شده باشد
مقطع تحصیلی، نام رشته ، سال تحصیلی و تاریخ ثبت نام و شروع کلاسها در آن قید شده باشد
14 – توجه داشته باشید که هنگام صدور ویزا ارائه اصل نامه پذیرش صادر شده توسط بخش آموزش کل دانشگاه الزامیست.
15 – برای متقاضیان پذیرش در سال اول لیسانس منظوراز نامه پذیرش دانشگاه یکی از فرمهای، C، E و یا G، DOSSIER BLANC می باشد.
16 – برای متقاضیان پذیرش در رشته معماری منظوراز نامه پذیرش دانشگاه یکی از فرمهای ، B و یا C، DOSSIER JAUNE می باشد.
17 – اشخاصی که برای مقطع دکترا پذیرش دارند توجه داشته باشند که برای درخواست ویزا نیاز به ۲ نامه دارند
نامه پذیرش صادر شده توسط بخش آموزش کل دانشگاه یا بخش تحصیلات تکمیلی. در این نامه علاوه بر موارد ذکر شده در بند ۱۲ باید نام استاد راهنما دانشجو نیز قید شود
نامه پذیرش استاد راهنما.

مشخصات نامه پذیرش استاد راهنما:

بر روی کاغذ سر برگ دار دانشگاه نوشته شده باشد
مهر و امضا داشته باشد
نام متقاضی ویزا در آن ذکر شده باشد
موضوع پایان نامه در آن قید شده باشد
اگر پایان نامه به زبانی غیر از فرانسه نوشته خواهد شد، این موضوع باید در نامه ذکر شود

18 – متقاضیان ویزا علمی در زمان صدور ویزا باید اصل protocole d’accueil convention d’accueil را به کنسولگری ارائه دهند.

19 – توجه داشته باشید که موجودی ۶۰۰۰ یورو باید حتما از طریق بانکهای ایرانی به فرانسه حواله شود.

20 – داشتن مدرک زبان فرانسه برای اشخاصی که تحصیلات آنها به فرانسه خواهد بود الزامیست. اگر دوره تحصیلی متقاضی به انگلیسی باشد باید دانشگاه در نامه پذیرش این نکته را قید کند.

21 – متقاضیانی که امتحان TCF-DAP را گذرانده اند، کپی مدرک آن را در پرونده درخواست ویزا بگذارند.

22 – در زمان صدور ویزا، گذرنامه متقاضی باید حداقل یک سال اعتبار داشته باشد.

23 – آدرس محل اقامت دانشجو باید در شهر محل تحصیل وی باشد.

24 – در هنگام ارائه پرونده به کنسولگری آدرس محل اقامت دانشجو، در فرانسه، باید مشخص باشد و بر اساس آن گزینه ۲۲ فرمهای درخواست ویزا پر شده باشد.

25 – هر متقاضی تنها یک بار می تواند به کنسولگری مراجعه نماید،‌ بنابراین جهت تسریع در انجام کار خودتان با پرونده کامل به کنسولگری مراجعه نمایید. در غیر این صورت پرونده شما رسیدگی نخواهد شد تا زمانیکه نواقص آن بر طرف شود.

26 – مدت زمان لازم برای صدور ویزا نامشخص می باشد،‌ لذا از تماسهای مکرر با بخش فرهنگی و کنسولگری جدﺃ خودداری فرمائید. چنانچه دو ماه پس از ارائه پرونده به کنسولگری جوابی دریافت نکردید با بخش فرهنگی تماس حاصل نمایید.

27 – کنسولگری به محض دریافت جوابهای ویزاها با متقاضیان تماس حاصل می نماید.

28 – در زمان صدور ویزا ارائه اصل گذرنامه،‌ کپی بلیط رفت، رسید صندوق، کپی بیمه نامه در فرانسه با پوشش حدود ۳۰۰۰۰ یورو (حداقل ۳ ماهه) برای همسر دانشجو، الزامیست

 

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 دانلود رایگان هفته سرزمین زبان

نکات ضروری گرامر زبان انگلیسی

برای دانلود فرم زیر را تکمیل کنید
دانلود جزوه
close-link