ویزای دانشجویی کشور بلژیک

ویزای دانشجویی کشور بلژیک

ویزای دانشجویی کشور بلژیک

فرد متقاضی ویزای مذکور باید درخواست خود را  شخصا  وترجیحا  قبل از بیست وچهارم مرداد سال تحصیلی مورد نظر ارائه نماید

برای پذیرش، پرونده باید شامل مدارک زیر باشد :

 الف-  سه عدد فرم درخواست ویزا که  با حروف بزرگ پر شده باشد ، دارای تاریخ و امضا

ب-   چهارقطعه عکس شناسایی جدید.

 اصل و دو عدد فتوکپی از مدارک زیر :

 یک – گذرنامه ایرانی معتبر، حداقل برای مدت یک سال ( کپی از صفحات دوم ، سوم ، چهارم و صفحات دارای ویزا و مهر).

 دو – اصل تائیدیه ثبت نام در یکی از مراکز آموزش عالی متعلق ، وابسته و یا مورد قبول دولت بلژیک .

در صورتیکه دانشجو مایل به ادامه تحصیل در یکی از مراکز اموزش عالی وابسته به جامعه فرانسوی بلژیک می باشد، باید علاوه بر این ها ، مدرکی دال بر ارائه  دیپلم پایان تحصیلات متوسطه ایرانی خود به کمیسیون تصدیق برای تعیین معادل ، قبل از ۲۴ مرداد سال تحصیلی مورد نظر.

 سه –  مدارک دال بر داشتن منابع مالی کافی جهت  تامین هزینه های تحصیل و اقامت در بلژیک. به همین خاطر ، مدارک زیر (بر حسب مورد) مورد نیاز می باشند:

۳٫۱ – گواهی مبنی بر اینکه فرد دانشجو  بورسیه می باشد و بورس مذکور هزینه های تحصیل، اقامت، درمان و بازگشت فرد را پوشش می دهد.

۳٫۲ – تعهد نامه قبول هزینه ها ( بصورت فرم قانونی مشخص شده – ضمیمه ۳۲) که از سوی یک فرد بلژیکی یا خارجی ارائه شده باشد.

  • فرم – ضمیمه ۳۲- در صورتیکه فرد ضامن ساکن بلژیک باشد ، قابل ابتیاع نزد شهرداری محل سکونت فرد ضامن می باشد. در صورتیکه فرد ضامن خارج از بلژیک ساکن می باشد، برای ابتیاع فرم مذکور و تائید اعتبار ، باید به نمایندگی سیاسی یا کنسولی بلژیک ، مراجعه نماید.
  • هنگامیکه فرد ضامن ساکن بلژیک می باشد ، فرم – ضمیمه ۳۲ – باید مدارک زیر را به همراه داشته باشد:

–          مدرکی رسمی دال بر معتبر بودن ضامن ارائه گردد (فیش حقوق/ رسید پرداخت های مالیاتی جدید) . درآمد سالیانه ضامن باید حداقل ۱۸۳۷۲ یورو در سال باشد ( ضامنی که کسی تحت تکفل وی نباشد) .

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .

–          کپی از کارت شناسائی ، از گذرنامه بلژیکی یا هر مدرک شناسائی دیگر.

هنگامیکه ضامن ساکن ایران یا کشور خارجی دیگر باشد ، فرم – ضمیمه ۳۲ – باید با مدارک زیر همراه باشد :

      – مدرکی رسمی دال بر معتبر بودن ضامن ارائه گردد (فیش حقوق/ رسید پرداخت های مالیاتی جدید) .

     – کپی کارت شناسائی ، گذرنامه .

 چهار–  گواهی پزشکی ( فرم را می توان نزد سفارت ابتیاع نمود) که بایستی بصورت رسمی توسط پزشک معتمد سفارت تکمیل و تائید گردد (دکتر هوشنگ نوشاد – خ توحید – شماره ۶ – ساختمان پزشکان توحید – تلفن : ۶۶۹۲۹۵۲۰٫

 پنج– در صورتیکه دانشجو بالاتر از ۱۸ سال سن داشته باشد ، گواهی عدم سوء پیشینه مورد نیاز می باشد.

 شش– خلاصه ای در خصوص رشته تحصیلی مورد نظر، امکانات کار و نیز تعهد اکید برای بازگشت به ایران پس از اتمام تحصیلات و یا عدم ادامه تحصیلات.

 هفت–  پرداخت هزینه های کنسولی ( هزینه پرونده )

هزینه های کنسولی شامل هزینه تائید مدارک و کپی برابر اصل برخی مدارک پرونده می باشند.

 هشت–  شناسنامه که باید به زبان  مورد استفاده در دانشگاه مورد نظر ترجمه شده باشد ( فرانسه ، هلندی یا آلمانی)

 نه– ۲۳۴۰۰۰ ریال بابت تائید هر مدرک و مبلغ ۲۸۰۸۰۰۰ ریال برای ویزا  (از تاریخ۱۰/۰۷/۱۳۹۱)

مدارکی که بزبان فارسی می باشند باید به فرانسه ، هلندی و یا آلمانی ترجمه شوند.

 .·  مدارک صادر شده توسط  سازمان های ایرانی به همراه ترجمه  ، باید توسط وزارت دادگستری ، سپس وزارت امور خارجه  و در نهایت توسط سفارت بلژیک تائید گردند.

 ·  نام و نام خانوادگی باید در کلیه اسناد و مدارک به صورت یکسان درج شده باشند.

     فرد متقاضی توسط نامه از تصمیم اتخاذ شده در خصوص تقاضا ویزا خود مطلع خواهد شد.

منبع : کان تکست

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

شبکه ی تصویری سرزمین زبان
رادیو اینترنتی سرزمین زبان
مشاهده محصولات سرزمین زبان
مقالات مشاوره و برنامه ریزی
عصرونه با سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home