ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

توجه بفرمایید که نیاز نیست برای خیلی از اقدامات هزینه ی بالایی را متقبل شوید و گاهی یک مشاوره ی مناسب و هدفمند شما را در انتخاب بهترین مسیر بر حسب الویت ها و شرایطتان یاری میدهد .

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. این فرم را می‌توانید از بخش روادید کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

سخن ابراهیم خلیل مهرنو مؤسس سرزمین زبان :
درد بزرگ ما در این مملکت نگرش ماست ! کسی نگرش را به ما آموزش نداده است.
یک مسئله پیچیده جوابش لزوما پیچیده نیست. بیایید نگاه ساده داشته باشیم به موضوعات.
بیایید دست معلمی را ببوسیم که پاسخ سوْال ما را نمی دهد بلکه ما را به چالش می کشاند تا بهتر یاد بگیریم. (دوست همیشگی شما مهرنو )

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .

مدارک موردنیاز

مدارکی که علاوه بر فرم باید در اولین مراجعه به بخش ویزا، همراه داشته باشید:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید فتوکپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش روادید می‌ماند.

یک: شناسنامه ایرانی

توجه: ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

دو: گذرنامه

توجه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا
خورده، تهیه کنید.                                                                                                                                      اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود )

سه: سه قطعه عکس رنگی

توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
عکس باید زمینه روشن، واضح و کاملاٌ جدید باشد و با ظاهر فعلی متقاضی مغایرتی نداشته باشد.

چهار: آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

پنج: اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی                                                                                        . برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.

شش: ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

هفت: مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی

توجه بفرمایید در زمینه هایی از جمله حسا ب های بانکی بدلیل نکات مهم حقوقی باید موارد خاصی رعایت شود که در صورت مشاوره و اقدام توسط یک وکیل مجرب در زمینه های ویزا میتوان با اطمینان خیلی بیشتری برای ویزا اقدام نمود .

 

هشت: ترجمه یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

نه: ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هفتاد میلیون ریال به ازای هر فرد.

رضایت نامه پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال.

برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش روادید سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.
بررسی اولیه‌ی مدارک معمولاً از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.

برای مسافرت به کشورهای گروه شنگن باید پاسپورتی معتبر داشته باشید که تاریخ انقضای آن به اندازه ۳ ماه از ویزایی که درخواست می کنید بیشترباشد.
کشورهای گروه شنگن عبارت هستند از آلمان، اتریش، اسپانیا، ایتالیا، ایسلند، بلژیک، پرتغال، دانمارک، سوئد، فنلاند، فرانسه، لوکزامبورگ، نروژ، هلند، یونان البته نروژ و ایسلند عضو اتحادیه اروپا نیستند. شما با ویزای شنگن می توانید به همه این کشورها مسافرت نموده و می توانید ویزای آن را از کنسولگری هرکدام از این کشورها درخواست کنید(با این ویزا اجازه کار نخواهید داشت). به یاد داشته باشید که اگر ویزای شنگن را به عنوان نمونه از کنسولگری ایتالیا دریافت کردید، باید مقصد اولیه شما حتماً ایتالیا بوده و بعدا به سایر کشورها سفر کنید.

بعد از موافقت با صدور روادید

مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند:
بیمه مسافرتی :
متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت
کل هزینه روادید

مدارک مورد نیاز جهت درخواست روادید تجاری

  1. دعوتنامه که می بایست طبق نمونه موجود در ضمیمه، توسط یک شرکت ایتالیایی و بر روی سربرگ شرکت تکمیل گشته و به همراه گواهی عضویت در اتاق بازرگانی یا گواهی ثبت شرکتها ارائه گردد.
  2. اصل معرفی نامه از سوی شرکت یا سازمان ایرانی مربوطه بر روی سربرگ سازمان یا شرکت، جهت معرفی فرد متقاضی. معرفی نامه می بایست حاوی مطالب ذیل باشد:
  • اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)؛
  • مشخصات گذرنامه ای (شماره گذرنامه، محل و تاریخ صدور، تاریخ انقضا)؛
  • سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه؛
  • توضیح مختصری پیرامون ارتباطات تجاری با شرکت ایتالیایی دعوت کننده؛
  • مدت زمان سفر فرد متقاضی؛
  • اظهار شرکت مبنی بر تقبل هزینه های سفر و اقامت فرد متقاضی در ایتالیا.
  1. مدارکی مبنی بر صحت وجود مراودات تجاری با شرکت ایتالیایی (گشایش اعتبارنامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد، غیره).
  2. اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.
  3. مدارکی مبنی بر موجودیت و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. در این راستا، با توجه به نوع شرکت، گواهی های ذیل مورد قبول خواهند بود:
  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی.
    در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال) حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.
    یا:
  •  جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.
    یا:
  • کارت بازرگانی معتبر به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

6. در صورتیکه نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ثبت نشده باشد یا وی صاحب جواز کسب یا کارت بازرگانی ارائه شده، نباشد و تنها در سمت کارمند شرکت یا سازمان مربوطه مشغول بکار باشد، باید مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، ارائه دهد:

  • معرفی نامه شرکت بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی.
  •  لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر.
    یا:
  • کارت پرسنلی فرد متقاضی نزد یک سازمان دولتی یا نیمه دولتی (بدون ترجمه).
  1. در صورتیکه فرد متقاضی سفر به ایتالیا دارای شغل آزاد باشد می بایست اصل و کپی مدارک مالی خود را نیز ارائه دهد:
  • کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضای بانک.
  • یا کارت اعتباری شخصی بین المللی (مانند: Visa، Master card، American Express)
  • بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
  1. 8.     بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن.عدم ارائه حتی یکی از مدارک مذکور موجب رد درخواست صدور روادید می گردد.بخش صدور روادید این حق را برای خود قائل میشود تا در صورت نیاز، مدارک تکمیلی دیگری را جهت بررسی هرچه بهتر پرونده، از متقاضی درخواست نماید.کلیه مدارک فوق می بایست در هنگام مراجعه حضوری متقاضی به بخش صدور روادید این سفارت، جهت انگشت نگاری، به متصدی مربوطه تحویل داده شوند.

در زمینه ی اخذ ویزای توریستی تجاری و همچنین سرمایه گذاری میتوانید از وکلای متبحر در این زمینه بهره بگیرید .

برای این منظور میتوانید از مشاوره ی تلفنی رایگان این مؤسسه استفاده نمایید .

مدارک مورد نیاز جهت درخواست روادید توریستی سفارت ایتالیا

مدارک مورد نیاز جهت درخواست روادید توریستی و درخواست روادید به منظور ملاقات با اقوام و دوستانی که ساکن ایتالیا هستند

1. دعوتنامه که می بایست طبق نمونه موجود در ضمیمه، توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی مقیم ایتالیا تکمیل گردد.

مدارک شناسایی ذیل نیز بایستی همراه دعوتنامه ارسال گردند:

– شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر.

– شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت که به مدت حداقل 1 ماه از تاریخ انقضای روادید درخواستی، همچنان دارای اعتبار باشد.

اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.

اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی :

الف) مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکتها:

– آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال) حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.

ب) دارندگان مشاغل آزاد:

– جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

یا

– کارت بازرگانی معتبر به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

ج) کارمندان بخش خصوصی یا دولتی:

– لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر،

یا

– کارت پرسنلی فرد متقاضی نزد یک سازمان دولتی یا نیمه دولتی (بدون ترجمه) یا معرفی نامه بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه

– اصل و کپی مدارک مالی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی .

– کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضای بانک.

یا

– کارت اعتباری شخصی بین المللی (مانند: Visa، Master card، American Express)

یا

– ضمانت بانکی (Fideiussione bancaria) از سوی شخص دعوت کننده به نفع متقاضی نزد یکی از بانکهای ایتالیا. مبلغ ضمانت نباید از مبالغ مشخص شده در جدول موجود در بخش صدور روادید این سفارت کمتر باشد.

– علاوه بر موارد ذکر شده، اسناد مربوط به دارایی های غیر منقول نیز (در صورت دارا بودن) در نظر گرفته می شوند.

  1. اصل و کپی بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن.
  2. اصل و کپی بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما .
  3. اصل و کپی رزرو هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن).

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

( موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو ارائه دهنده خدمات آموزش زبان انگلیسی و برنامه ریزی فردی از سطح پایه تا آیلتس با تدریس اساتید مطرح انگلستان و تهران یادگیری انگلیسی شما را تضمین می کند
جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید
رادیو اینترنتی سرزمین زبان )

در دهه ی اخیر مهارتهای انگلیسی یک اصل ناگریز است چرا که زبان انگلیسی ،زبان دنیاست و همه ی ما باید با آن جلو برویم . اگر از آن دسته افرادی هستید که زبان را جزو کارهای روزمره خود قرار نداده اید بلکه هرزگاهی وقت خود را به آن اختصاص می دهید. باید بگویم در ارتباط برقرار کردن با دنیای بیرون دچار مشکل می شوید ،و در روند یادگیری هم افت می کنید. شما نیاز به وقف کردن زمان دارید و خبرخوب ما در سرزمین زبان این است که با  گردآوری آنها توسط آقای ابراهیم خلیل مهرنو ،این فرصت را به شما می دهیم

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

آموزش تصویری سرزمین زبان

رادیو اینترنتی سرزمین زبان

محصولات آموزشی سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home