ویزای بازدید خانواده

ویزای بازدید خانواده

مدارک لازم برای گرفتن ویزای فنلاند (شنگن) در صورتی که یکی از اقوام تان (معمولا فقط فرزند) در فنلاند در حال زندگی باشد در این پست نوشته شده. این لیست مستقیما از سایت سفارت فنلاند در ایران کپی شده. برای رفتن به سایت سفارت اینجا کلیک کنید.

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.
با توجه به شنیده ها، موارد بسیاری دیده شده که درخواست ویزای برادر یا خواهر مجرد رد شده، و جدیدا (پاییز۱۳۹۳) حداقل در دو مورد دیده شده که  سفارت فنلاند به مادر دانشجو ویزا نداده! دلیل ارایه شده هم در دو مورد یکسان بوده. «عدم اطمینان سفارت از بازگشت مسافر به ایران پس از انقضای ویزا».

. گذرنامه معتبر( با حداقل اعتبار 3ماه پس از پایان سفر مورد درخواست و دارا بودن 2 صفحه خالی)
. شناسنامه به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و کپی از صفحات شناسنامه
. فرم تکمیل شده درخواست روادید (لطفا فرم را قبل از حضور در سفارت تکمیل کنید و فقط امضاء فرم را در حضور مسئول دریافت مدارک انجام دهید.)
. درخواست کننده و همراهان او بایستی هر کدام فرم درخواست ویزای جداگانه تکمیل کنند.
. یک قطعه عکس رنگی که از تاریخ آن شش ماه نگذشته باشد، سایز عکس باید4X6 تمام رخ بدون رتوش و با زمینه کاملاً سفید باشد.
. فتوکپی از صفحه اول گذرنامه و از سایر صفحات پر شده با روادید و مهرها ( روی کاغذ (A4
. اتباع خارجی مقیم ایران باید اجازه اقامت و اجازه کار خود را ارائه دهند.
. دعوتنامه از فنلاند با ذکر اطلاعات دعوت کننده و دعوت شونده از قبیل (نام/ تلفن/نشانی و آدرس پست الکترونیکی) مدت سفر و تعهدات مالی دعوت شونده الزامی است.

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .
. فتوکپی اقامت و یا پاسپورت شخص دعوت کننده برای روادید دیدار از اقوام و دوستان
. تاییدیه حساب بانکی به زبان انگلیسی با گزارش ریز کارکرد حساب بانکی مربوط به شش ماه گذشته ولی با مشخصات انگلیسی شخص دارنده حساب
. چنانچه شاغل هستید باید  معرفی نامه شغلی و آخرین فیش حقوقی به همراه ترجمه انگلیسی تهیه شود. و در صورت بازنشستگی هم  باید حکم بازنشستگی ارایه شود.
. در صورت عدم  تمایل به ارایه اصل ترجمه انگلیسی اسناد و مدارک خود باید  اصل و کپی ترجمه آنها را تهیه نمایید تا سفارتپس از رویت اصل آنها  فقط اقدام به  نگهداری از کپی آنها بنماید.

این مقاله توسط یک دانشجو موفق ایرانی در فنلاند نوشته شده است و شما می توانید از تجربه های ایشان استفاده نمایید.

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

شبکه ی تصویری سرزمین زبان
رادیو اینترنتی سرزمین زبان
مشاهده محصولات سرزمین زبان
مقالات مشاوره و برنامه ریزی
عصرونه با سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home