مهاجرت به کشور کانادا

مهاجرت به کشور کانادا

مهاجرت به کشور کانادا

در این مقاله می خواهیم به بررسی درباره ی مهاجرت به کشور کانادا بپردازیم . از شما سرزمین زبانی های می خواهیم این مقاله را به دقت بخوانید :)

برای مهاجرت به کانادا می توانید از راه های مختلفی مانند:

  • مهاجرت از طریق نیروی متخصص فدرال
  • مهاجرت به کبک از روش تخصصی
  • روش خویشاوندی و اسپانسری همسر
  • روش مهاجرتی و اقامتی نیروی با تجربه کانادایی
  • ویزای دانشجویی

 اقدام فرمایید ،که تمام این طرق در زیر توضیح داده خواهد شد.

(Federal Skilled Worker)  مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال

متقاضیان مهاجرت  از طریق حرفه و تخصص فدرال بر اساس توانایی هایشان جهت مهاجرت به کشور کانادا ارزیابی خواهند شد. هدف از این روش، تامین نیروی متخصص مورد نیاز در بازار کار کانادا می باشد.

جهت اقدام از طریق این روش متقاضیان باید یکی از سه شرط زیر را دارا باشند:

  • حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مورد نیاز روش تخصصی فدرال
  • درخواست کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی
  • واجد شرایط جهت اقدام از طریق روش «دکترای تحصیل کرده در کانادا»

متقاضیان مهاجرت از این روش بر اساس شش معیار ارزیابی می شوند. این معیارهای انتخابی نشانگر این است که آیا متقاضی می تواند برای مهاجرت به کانادا اقدام کند یا خیر. متقاضی جهت دریافت ویزای دائم از این روش نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیار های ذیل امتیازبندی می شود :

  • تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵
  • سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸
  • سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵
  • سن : حداکثر امتیاز ۱۲
  • درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰
  • قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰

 متقاضیان این روش ، علاوه بر کسب حداقل ۶۷ امتیاز، باید توانایی تامین مالی خود و همراهان خود را در کانادا داشته باشند همچنین می بایست معاینات پزشکی را انجام داده و عدم سوء پیشینه ارائه نمایند.هزینه درخواست نامه برای مهاجرت نیروی متخصص فدرال : برای متقاضی اصلی ۵۵۰ $ کانادا، برای همسر و یا هر همراه دیگری ( بالای ۲۲ سال ) ۵۵۰ $ کانادا، و برای هر همراه کوچکتر از ۲۲ سال ۱۵۰ $ کانادا می باشد که توسط دولت کانادا در ابتدای کاراخذ می گردد..

مهاجرت نیروی متخصص به کبک (Quebec Skilled Worker)

روش ارزیابی متقاضیان نیروی متخصص کبک متفاوت با متقاضیان سایر روش هااست.

بررسی پرونده های مهاجرتی کبک در دو مرحله صورت می گیرد. در ابتدا پرونده به اداره مهاجرت کبک ارسال شده و پس از قبولی در این بخش برای انجام مراحل انجام آزمایشات پزشکی، بررسی عدم سوء پیشینه و صدور ویزا به اداره مهاجرت کانادا در بخش فدرال ارسال می گردد.

به متقاضیان مهاجرت که در روش تخصصی کبک در مصاحبه مهاجرتی قبول شوند، گواهی CSQ اعطا می شود. این گواهی به متقاضی این اجازه را می دهد که برای ادامه بررسی پرونده خود و دریافت ویزای مهاجرت، فرم ها و مدارک خویش را به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا در بخش فدرال ارسال نماید.

متقاضیان برای واجد شرایط شدن در روش تخصصی کبک باید با توجه به جدول زیر امتیاز کافی را کسب نمایند. یک مهاجر مجرد باید حداقل ۴۹ امتیاز برای شروع پرونده و ۵۵ امتیاز در زمان مصاحبه کسب نماید . برای مهاجران متاهل، حداقل امتیاز برای شروع پرونده ۵۷ امتیاز بوده و در زمان مصاحبه ۶۳ امتیاز می باشد. این به این معنی است که متقاضی مهاجرت به کبک می تواند با کسب امتیاز کمتر پرونده مهاجرتی خود در روش تخصصی کبک را به جریان انداخته و تا زمانی که برای مصاحبه دعوت شود، با افزایش سطح زبان انگلیسی و فرانسه خویش، کمبود امتیازات اولیه را جبران نماید.

بر خلاف روش تخصصی فدرال، در گروه متخصصین کبک محدودیت شغلی وجود ندارد و کلیه متقاضیان مهاجرت که امتیازات لازم را بدست آورند، می توانند از این روش مهاجرتی اقدام نمایند.

شایان ذکر است که ارائه مدارک زبان برای اثبات توانایی زبان انگلیسی و فرانسه متقاضی و همسرشان در این روش مانند روش تخصصی فدرال، در ابتدای کار الزامی می باشد با این تفاوت که در روش تخصصی کبک (Quebec Skilled Worker) توانایی سطح زبان محدود به مهارت های شنیداری (Listening) و گفتاری (Speaking) می شود و نیازی به دانش نوشتن (Writing) و خواندن (Reading) وجود ندارد.

سطح تحصیلات

حداکثر ۱۲ امتیاز

نوع رشته تحصیلی

حداکثر ۱۶ امتیاز

سابقه کار

حداکثر ۸ امتیاز

سن

حداکثر ۱۶ امتیاز

مهارت زبان فرانسه

حداکثر ۱۶ امتیاز

مهارت زبان انگلیسی

حداکثر ۶ امتیاز

داشتن خانواده درجه یک در کبک

حداکثر ۳ امتیاز

سکونت در کبک

حداکثر ۵ امتیاز

سطح تحصیلات همسر

حداکثر ۳ امتیاز

نوع رشته تحصیلی همسر

حداکثر ۴ امتیاز

سن همسر

حداکثر ۳ امتیاز

مهارت زبان فرانسه همسر

حداکثر ۶ امتیاز

درخواست کار معتبر

حداکثر ۱۰ امتیاز

فرزند

حداکثر ۸ امتیاز

خودکفایی مالی

یک امتیاز

سازگاری با استان کبک

حداکثر ۶ امتیاز

هزینه درخواست نامه جهت مهاجرت به کبک از طریق تخصص برای متقاضی اصلی ۷۵۰ $ کانادا، برای همسر، فرزندان و یا هر همراه دیگری ۱۶۰ $ کانادا می باشد. همچنین بعد از قبولی در مصاحبه کبک، متقاضی ملزم به پرداخت هزینه های دولت فدرال کانادا می باشد.

اگر مایل به بررسی شرایط فردی خویش برای مهاجرت به استان کبک از طریق تخصصی کبک می باشید، می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان مهاجرت و یا تماس با یکی از دفاتر بانیان سعادت از واجد شرایط بودن خود در این روش و دیگر روش های مهاجرتی آگاه گردید.

متقاضیان متخصص، همچنین می توانند از روش های مهاجرتی نیروی متخصص فدرال، خود اشتغالی فدرال و یا خود اشتغالی کبک اقدام نمایند.

روش خویشاوندی و اسپانسری همسر

برای استفاده از روش اسپانسری خویشاوند و یا همسر، متقاضی مهاجرت به کانادا باید یک خویشاوند نزدیک در کانادا داشته باشد که این خویشاوند، فرد متقاضی را از لحاظ مالی حمایت کند . این خویشاوند باید دارای شهروندی کانادا (Citizen) و یا اقامت دائم (Permanent Resident) باشد. متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج نیز در این گروه جای می گیرند.

از تاریخ ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲ طبق قوانین جدید اسپانسرشیپ همسر، متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود را دارند باید به همراه همسر خود به مدت ۲ سال از روزی که همسر اقامت دائم کانادایی خود را دریافت می کند،  در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند. در غیر این صورت اقامت فرد اسپانسر شده باطل خواهد شد.

این تغییر شامل دسته خاصی از متقاضیان اسپانسرشیپ همسر بوده و در بر گیرنده افراد ذیل می گردد:

  • رابطه زناشویی همسر و شخص اسپانسر دو سال و یا کمتر از ۲ سال بوده و یا
  • همسر و شخص اسپانسر فرزند مشترک نداشته باشند

این قانون فقط شامل افرادی که درخواست اسپانسرشیپ آنها بعد از ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲ به دست اداره مهاجرت کانادا رسیده می شود.

شرایط استفاده از این روش

  1. رابطه فرد متقاضی با خویشاوند باید به صورت های زیر باشد :
  • همسر یا هم خانه (مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج).
  • والدین یا پدر بزرگ / مادربزرگ و افراد تحت تکفل این افراد. (این روش تا سال ۲۰۱۴ پرونده جدید نمی پذیرد)
  • فرزند زیر ۲۲ سال.
  • برادر، خواهر،‌ برادر زاده و یا خواهر زاده که مجرد و زیر 18 سال هستند. (این روش تا سال ۲۰۱۴ پرونده جدید نمی پذیرد)
  • خویشاوندان دیگر در صورتی که فرد مقیم در کانادا از خویشاوندان اشاره شده در بالا کسی را در کانادا نداشته باشد. (این روش تا سال ۲۰۱۴ پرونده جدید نمی پذیرد)
  1. خویشاوند یا همسر متقاضی در کانادا باید دارای شرایط زیر باشد :
  • شهروند کانادایی (Citizen) یا دارای اقامت دائم (Permanent Resident) باشد.
  • شرایط فرد اسپانسر را داشته باشد.

محصول جدید سرزمین زبان با نام پکیج شش ماهه ی زبان انگلیسی

یادگیری زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی

کانال تلگرام سرزمین زبان :

کانال تلگرام آموزش زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی در تلگرام

برای گوش دادن به آموزش های صوتی سرزمین زبان به صورت رایگان به بخش رادیو اینترنتی سرزمین زبان مراجعه کنید.

اگر در  یادگیری زبان انگلیسی تنبلی می کنید و یا هرچه تلاش می کنید نتیجه ای حاصل نمی شود و حتی اگر برای یادگیری زبان انگلیسی با دیگران مشورت می کنید و جواب آن ها به شما جوابی گنگ است پیشنهاد ما خواندن مقالات مشاوره ای و برنامه ریزی سرزمین زبان می باشد.

از ساعت 10 صبح تا 6 بعد از ظهر مشاوران سرزمین زبان آماده ی پاسخگویی به سوالات مهاجرتی شما می باشند.

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

02144008685

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

ما در سرزمین زبان به یادگیری شما جهت می دهیم

موسسه سرزمین زبان مهرنو تحت شماره 22465و شناسه ملی 10320891155 در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

جهت مشاوره رایگان از طرف سرزمین زبان فرم زیر را پر کنید.

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home