مهاجرت به کشور پرتغال از طریق کار

مهاجرت به کشور پرتغال از طریق کار

مهاجرت به کشور پرتغال از طریق کار

ویزای کار درکشور پرتغال به چندین شیوه اخذ می گردد یکی از شیوه های اخذ ویزای کار این است که فرد در کشور پرتغال یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکتی معتبردر کشور پرتغال است اخذ نماید که فرد نیز باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد  از دیگر شرایط مورد نیاز جهت پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید ، که طی مراحلی که نخست ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود در صورتی که فرد مد نظر یافت نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. یافتن کار فرما در اروپا شرایط ویژه ای دارد که در ادامه مطالب به صورت مفصل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام فرد متقاضی، حقوقی را لحاظ نماید که کل هزینه های فرد و خانواده آن را شامل شود. این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج فرد مهاجر کافی است یا خیر؟

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

سخن ابراهیم خلیل مهرنو مؤسس سرزمین زبان :
درد بزرگ ما در این مملکت نگرش ماست ! کسی نگرش را به ما آموزش نداده است.
یک مسئله پیچیده جوابش لزوما پیچیده نیست. بیایید نگاه ساده داشته باشیم به موضوعات.
بیایید دست معلمی را ببوسیم که پاسخ سوْال ما را نمی دهد بلکه ما را به چالش می کشاند تا بهتر یاد بگیریم. (دوست همیشگی شما مهرنو )

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .

در نتیجه همانگونه که عنایت فرمودید اخذ ویزای کار پرتغال در کشور امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن طی گردد و اصولا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند متقاضی کشورپرتغال باید مجوز داشته باشد که برای کارگر متقاضی درخواست ویزای کار نماید. در اصطلاح فرد کارفرما در کشور باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری دشوار است . دقت نمایید اشخاص کلاهبردار ادعا میکنند که میتوانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ،اینها از میل زیاد اشخاص استفاده میکنند و این حرفها را میگویند، نخست از شخص سوال کنید تا کنون از کشور خارج شده که اکنون بخواهد کار شما را انجام دهد ، باور نمایید بسیاری از این دفاتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران فراتر نگذارده اند .

چنانچه مایل هستید از این طریق اقدام کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین کنونی این امر به سادگی مقدور میباشد.

یک راه دیگر جهت اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در بعضی از کشورها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد  .

پروسه این ویزا در بیشتر کشورها خیلی زمانبر میباشد و بهترین کشوری که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است .

در رابطه با کشور پرتغال  و کار در آن سوالات بسیاری از ما پرسیده میشود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را مرتفع نماییم و شما میتوانید در خصوص چگونگی  کار در پرتغال از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخگو هستیم البته چنانچه بضاعت علمی یاری کند. آخرین نکته ای که در نهایت جهت اخذ و یافتن کار در کشور پرتغال به نظر میرسد این است که هرچند پروسه اخذ ویزای کار در پرتغال کمی دشوار است اما راههایی برای وصول و تسهیل کردن آن خواهیم داشت.

یکی از این طرق این است که ما بتوانیم در کشور پرتغال کار فرما را یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور پرتغال شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره  وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را تقاضا نماییم یا صبر کنیم زمانی که فارغ التحصیل شدیم از کارفرما در کشور پرتغال درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشورپرتغال فرد چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مد نظر خود را یافته و آن را  تا پس از پایان تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. در هر حال راههای دیگری نیز برای ورود به کشور پرتغال نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نمی گنجد.

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

شبکه ی تصویری سرزمین زبان
رادیو اینترنتی سرزمین زبان
مشاهده محصولات سرزمین زبان
مقالات مشاوره و برنامه ریزی
عصرونه با سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home