مدارک مورد نیاز برای ویزای اتریش

مدارک مورد نیاز برای ویزای اتریش

فرم درخواست ویزا که به طور کامل و خوانا پرشده وشخصا امضا گردیده باشد+کپی آن

 

گذر نامه با مدت اعتبار کافی(حداقل 6 ماه از تاریخ در خواست روادید)

 

شناسنامه

 

گذر نامه و شناسنامه همسر

 

فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه

 

تعهد نامه مالی

 

اصل وفتوکپی از پذیرش ویا تایید دریافت درخواست پذیرش از یک دانشگاه یا مدرسه عالی در اتریش

 

اصل وکپی مدارک تحصیلی دبیرستان ودانشگاهی متقاضی در ایران

 

گواهی عدم سو پیشینه

 

دو قطعه عکس

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای اتریش
مدارک مورد نیاز برای ویزای اتریش

 

منبع : عصر برنا

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

شبکه ی تصویری سرزمین زبان
رادیو اینترنتی سرزمین زبان
مشاهده محصولات سرزمین زبان
مقالات مشاوره و برنامه ریزی
عصرونه با سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home