شرایط ورود به دانشگاه ها در مالزی

شرایط ورود به دانشگاه ها در مالزی

شرایط اخذ پذیرش لیسانس از کشور مالزی

اخذ پذیرش در مقطع لیسانس در دانشگاه های کشور مالزی چندان مشکل نیست .یکی از شرایط لازم داشتن مدرک دیپلم با معدل حداقل 13 می باشد،همچنین متقاضیان باید مدرک پیش دانشگاهی هم داشته باشند.کسانیکه مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشند.ابتدا باید به مدت 9 ماه این دوره را در دانشگاه بگذرانند و سپس در رشته انتخابی به تحصیل ادامه دهند .

مدرک زبان مورد نیاز ،آیلتس حداقل با نمره 6 و یا تافل حداقل 80 است.کسانیکه مدرک زبان نداشته باشند و نیاز به تقویت زبان داشته باشند باید در دانشگاه دوره زبان بگذرانند.

از آنجاییکه ویزای دانشجویی برای مقطع لیسانس به افراد بالای 30 سال مشکل داده می شود،بهتر است سن متقاضی بیشتر از 30 سال نباشد.

طول دوره لیسانس در دانشگاه های مالزی به طور معمول برای رشته های مهندسی 4 سال و سایر رشته ها 3 سال است.

 

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .

شرایط اخذ پذیرش فوق لیسانس از کشور مالزی

متقاضیان اخذ پذیرش برای مقطع فوق لیسانس می توانند در رشته ای مرتبط با رشته لیسانس خود به تحصیل ادامه دهند.همچنین شرط معدل برای دانشگاه های دولتی بالای 15 و برای دانشگاه های خصوصی، بالای 13 می باشد.داشتن سابقه کار در مواردی می تواند به دانشجویانی که معدلشان پایین است برای اخذ پذیرش کمک کند.

مدرک زبان برای ثبت نام اولیه در برخی از دانشگاه ها نیاز نیست اما مدرک زبان برای ثبت نام نهایی و شرکت در کلاس ها لازم است.مدرک زبان مورد نیاز برای شرکت در کلاس نمره حداقل 6 در آیلتس و یا حداقل 80 در تافل است.

طول دوره فوق لیسانس در دانشگاه های کشور مالزی یک سال و نیم تا سه سال می باشد که معمولا دانشجویان این دوره را 2 ساله به پایان می رسانند.

 

شرایط اخذ پذیرش دکترا در کشور مالزی:

طول دوره دکترا برای همه رشته ها معمولا بین 3 تا 4 سال است.معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد برای پذیرش مقطع دکترا نباید کمتر از 15 باشد ولی اگر به طور مثال معدل کارشناسی زیر 15 باشد معدل کارشناسی ارشد باید بالای 16 باشد.همچنین رشته مقطه فوق لیسانس و دکترا باید مرتبط باشد.

برای ثبت نام اولیه در برخی از دانشگاه ها نیازی به ارائه مدرک زبان نیست ولی برای ثبت نام نهایی و شرکت در کلاس ارائه مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل 6 و یا تافل حداقل 80 الزامی است.

منبع : عصر برنا

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

شبکه ی تصویری سرزمین زبان
رادیو اینترنتی سرزمین زبان
مشاهده محصولات سرزمین زبان
مقالات مشاوره و برنامه ریزی
عصرونه با سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home