شرایط اخذ پذیرش لیسانس در سوئیس

شرایط اخذ پذیرش لیسانس در سوئیس

تحصیل در مقطع لیسانس در سوئیس

دانشگاه های سوئیس به سه دسته تقسیم می شوند:

1-دانشگاه های فدرال؛ رشته های این دانشگاه ها بیشتر در زمینه های فنی ارائه می شود.

2-دانشگاه های دولتی(دانشگاه های هر کانتون)؛این دانشگاه ها اغلب رشته ها را ارائه می دهند

3-دانشگاه های علمی کاربردی ؛رشته های این دانشگاه ها بیشتر در زمینه های فنی ارائه می شود .

در زیر می توانید شرایط کلی ورود به این دانشگاه ها را مطالعه کنید.

 

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .

دانشگاه های فدرال

بخش فرانسوی زبان

متقاضیان شرکت در مقطع لیسانس در این دانشگاه ها ،باید مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی با حداقل معدل 16 را ارائه دهند.متقاضیان می بایست ابتدا یک دوره پیش دانشگاهی 9 ماهه را در خود دانشگاه بگذرانند که شامل درس های ریاضی، فیزیک ،شیمی و زیست می باشد.دانشجویان پس از گذراندن این دوره وارد سال اول دانشگاه می شوند و دوره لیسانس در این دانشگاه ها 3 ساله می باشد.برای ورود به این دانشگاه ها ارائه مدرک زبان فرانسه اجباری نمی باشد.

 

بخش آلمانی زبان

متقاضیان شرکت در این دانشگاه ها باید ابتدا در آزمون ورودی مربوطه شرکت کنند که به زبان آلمانی می باشد.البته موسسه هایی در سوئیس می باشند که دانشجویان را برای شرکت در این آزمون آماده آماده می کنند و دانش آموزان می توانند ابتدا این دوره ها را بگذرانند و سپس در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند.

 

دانشگاه های دولتی سوئیس(دانشگاه ها هر کانتون):

دانش آموزان ایرانی باید مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی با معدل بالای 12 را ارائه دهند و همچنین ارائه یک نامه مبنی بر قبولی یا تحصیل در رشته مورد نظر از دانشگاه های ایران مورد نیاز است.پس از داشتن این شرایط دانش آموزان خارجی باید در یک امتحان ورودی شرکت کنند که شامل دروس ریاضی ،فیزیک(یا شیمی یا زیست) و زبان فرانسه (یا آلمانی) و درس تاریخ می باشد.به دانش آموزان توصیه می شود برای شرکت در این آزمون ،در یک دوره 9 ماهه که در شهر ژنو برگزار می شود شرکت کنند که شانس قبولیشان در این آزمون تا 90% افزایش پیدا می کند.

پس از قبولی در این آزمون ، دانشجویان می توانند وارد دانشگاه دولتی که از قبل در نظر گرفته شده است بشوند.

(نکته:همزمان با شروع دوره آمادگی باید برای پذیرش دانشگاه نیز اقدام کرد)

 

دانشگاه های فنی ،حرفه ای سوئیس:

متقاضیان شرکت در این دانشگاه ها باید یا دیپلم فنی حرفه ای یا دیپلم به همراه سابقه دوره کارآموزی در رشته مورد نظر به مدت حداقل یک سال.

متناسب با هر کانتون ،زبان این دانشگاه ها متغییر خواهد بود و تحصیل در این دانشگاه نسبتا راحت تر از سایر دانشگاه های دولتی سوئیس است.

*رشته های انگلیسی زبان در سوئیس

در سوئیس رشته هایی که به زبان انگلیسی ارائه می شوند محدود می باشد،در زیر لیست دانشگاه ها و شرایط ورود به این دانشگاه ها ذکر شده است:

1-رشته هتلداری: یکی از معروفترین رشته ها در سوئیس ،رشته هتلداری می باشد.این دوره ها معولا به صورت کلاس های آکادمیک و آموزش عملی برگزار می شود و دانشجویان در دوره عملی حقوق نیز دریافت می کنند.طول کل این دوره 3 سال می باشد، و در هر سال ،20 هفته بصورت درس های آکادمیک می باشد و 24 هفته به صورت دوره کارآموزی است.هزینه 20 هفته ای دوره آکادمیک حداقل 26000 فرانک سوئیس است که شامل بیمه ،کتاب های درسی ومتریال کلاس ،پرمیت و هزینه ویزا ،خوابگاه و خورد و خوراک نیز می باشد  و حداقل حقوقی که دانشجویان در 24 هفته ی دوره عملی دریافت می کنند 10800 فرانک سوئیس است.

 

2-رشته Informatic

طول دوره :سه سال

زبان:انگلیسی

شهریه:ترمی 4000 فرانک (هرسال 2 ترم می باشد)

شرایط ورود:دیپلم(حداقل معدل 12)+پیش دانشگاهی + نامه قبولی از یکی از دانشگاه های ایران (در این دانشگاه نیاز به امتحان ورودی نمی باشد)

 

3-رشته Business Administration / Finance :

طول دوره و شهریه:18600 فرانک (شهریه سالیانه)/4 ساله   و  23500 فرانک (شهریه سالیانه)/3 ساله

زبان:انگلیسی

شروع کلاس ها:دو بار در سال Feb/Sep

شرایط ورود به دانشگاه:دیپلم+پیش دانشگاهی+ IELTS 5.5 یا معادل آن

منبع : عصر برنا

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

شبکه ی تصویری سرزمین زبان
رادیو اینترنتی سرزمین زبان
مشاهده محصولات سرزمین زبان
مقالات مشاوره و برنامه ریزی
عصرونه با سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home