سرمایه‌ گذاری و مهاجرت در کشور کانادا

سرمایه‌ گذاری و مهاجرت در کشور کانادا

سرمایه‌ گذاری و مهاجرت در کشور کانادا

در این مقاله می خواهیم به بررسی درباره ی  سرمایه‌ گذاری و مهاجرت در کشور کانادا که در مهاجرت به کشور کانادا بیشتر با این مسئله سر و کار داریم ، بپردازیم

برای اینکه به توانید به عنوان یک مهاجر سرمایه گذار ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت کنید، باید شرایط زیر را احراز نمایید:

  •  دارا بودن حداقل 2 سال سابقه کار تجاری ( این سابقه کار می تواند به شکل اداره حداقل 5 کارمند یا کارگر تمام وقت برای یک مدت حداقل 2 ساله در طی 5 سال پیش از اقدام به مهاجرت.)
  • مدیریت تجاری مورد تایید به مدت حد اقل 2 سال در طی دوره 5 ساله پیش از اقدام به مهاجرت، و یا ترکیبی از این دو
  •  داشتن دارایی خالص (منقول و غیر منقول) به میزان حداقل 1,600,000 دلار کانادا تنهایی و یا در جمع با دارایی همسر همراه‌) که به صورت قانونی کسب شده است و تمایل به سرمایه‌گذاری 800,000 دلار از این دارایی در کانادا. این مبلغ به مدت 5 سال در اختیار دولت کانادا قرار می گیرد و دولت کانادا برگشت اصل پول به سرمایه گذار را پس از دوره 5 ساله تضمین می کند.

 (امکان استفاده از تسهیلات سرمایه‌گذاری معتبر برای فراهم کردن مبلغ سرمایه‌گذاری وجود دارد.)

مهاجرت تجاری – کارآفرینان

افرادی که تجربه تجارت را داشته و با تکیه بر این تجربه و سرمایه خود قادرند در کانادا شغل ایجاد کرده و تملک و اداره کسب و کاری به عهده بگیرند، می توانند به عنوان کارآفرین برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند. برای اینکه بتوانید به عنوان کارآفرین ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت کنید، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • دارا بودن حداقل 2 سال تجربه کار تجاری (این سابقه کار می تواند به شکل اداره و مالکیت کسب و کار و تجاری واجد شرایط به مدت حداقل 2 سال باشد)
  •  ملک دارایی خالص (منقول و غیر منقول)  به میزان حداقل 300,000 دلار کانادا (به تنهایی و یا در جمع با دارایی همسر همراه‌). این دارایی باید به صورت قانونی کسب شده باشد.

 ویزای اقامت کارآفرینان دارای شرط تجاری و یا اصطلاحا ویزای مشروط بوده و این افراد باید در طی سه سال پس از اقامت دائم‌شان در کانادا حداقل برای یک مدت یک ساله شرایط زیر را احراز کنند:

  • حداقل 33 درصد از کل سهام یک تجارت کانادایی مورد تأیید را در اختیار بگیرند.
  •  در مدیریت بنگاه اقتصادی مذکور فعالانه و به صورت مداوم مشارکت داشته باشند.
  • حداقل یک فرصت شغلی تمام وقت را برای یک شهروند یا مقیم کانادا ( البته شخصی غیر از خود کارآفرین و یا اعضای خانواده وی) فراهم آورند.

اگر فردی که به عنوان کارآفرین به کانادا مهاجرت کرده است نتواند این شرایط را تحقق بخشد ممکن است اقامت دائم کانادا را از دست بدهد..

مهاجرت تجاری – افراد خود اشتغال یا خویش‌ کارفرمایان

فرد خود اشتغال یا به عبارتی خویش‌ کارفرما کسی است که به تواند با تکیه بر تجربه کاری مناسب و مرتبط خود پس از ورود به کانادا شغلی برای خود ایجاد کند و به واسطه درآمد این شغل هزینه‌های زندگی خود و خانواده خود را در کانادا پوشش دهد. منظور از تجربه کاری مناسب و مرتبط در این جا تجربه در زمینه های فرهنگی، ورزشی، ویا مزرعه‌داری و کشاورزی است.

نویسندگان تراز اول، هنرمندان تراز اول و قهرمانانی که دارای سابقه شرکت و کسب مقام در مسابقات ورزشی ملی یا بین‌المللی هستند و قادرند در زمینه ورزش تخصصی خود در کانادا به مربی‌گری پرداخته، باشگاه ورزشی دایر کرده، ویا در مسابقات جهانی شرکت کنند، ممکن است واجد شرایط اقدام تحت این گروه مهاجرتی باشند. افراد خود اشتغال نیز مانند سایر  مهاجران تجاری باید حداقل 35 امتیاز در سیستم امتیازدهی و گزینش   کسب نموده و نیز از نظر معاینات پزشکی یا تحقیقات امنیتی بدون مشکل باشند.

محصول جدید سرزمین زبان با نام پکیج شش ماهه ی زبان انگلیسی

یادگیری زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی

کانال تلگرام سرزمین زبان :

کانال تلگرام آموزش زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی در تلگرام

برای گوش دادن به آموزش های صوتی سرزمین زبان به صورت رایگان به بخش رادیو اینترنتی سرزمین زبان مراجعه کنید.

اگر در  یادگیری زبان انگلیسی تنبلی می کنید و یا هرچه تلاش می کنید نتیجه ای حاصل نمی شود و حتی اگر برای یادگیری زبان انگلیسی با دیگران مشورت می کنید و جواب آن ها به شما جوابی گنگ است پیشنهاد ما خواندن مقالات مشاوره ای و برنامه ریزی سرزمین زبان می باشد.

از ساعت 10 صبح تا 6 بعد از ظهر مشاوران سرزمین زبان آماده ی پاسخگویی به سوالات مهاجرتی شما می باشند.

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

02144008685

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

ما در سرزمین زبان به یادگیری شما جهت می دهیم

موسسه سرزمین زبان مهرنو تحت شماره 22465و شناسه ملی 10320891155 در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

جهت مشاوره رایگان از طرف سرزمین زبان فرم زیر را پر کنید.

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home