دکترا در فنلاند

دکترا در فنلاند

دکترا در فنلاند

شرایط تحصیل در فنلاند در مقطع دکترا

برای تحصیل در فنلاند درمقطع دکترا متقاضی باید دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاه سراسری یا دانشگاه آزاد باشد

مقطع دکترا در این کشور کاملأ رقابتی است و متقاضیان باید از شرایط خوبی برخوردار باشند

تلگرام آموزش زبان انگلیسی

در این مقطع کلیه دروس به زبان انگلیسی ارائه می شود و دانشجو موظف به ارائه مدرک زبان (آیلتس ۶٫۵ تا ۷ ) می باشد

طول دوره : ۳ تا ۵ سال
مدرک زبان مورد نیاز: آیلتس ۷
هزینه تحصیل: رایگان
زمان شروع تحصیل: سپتامبر
هزینه زندگی یکسال: ۷۰۰۰ یورو
خوابگاه: دارد
امکان بورس: سالیانه  ۸ هزار یورو به بالا (بستگی به شرایط دانشجو)
امکان کار قانونی: ۲۰ تا ۲۴ ساعت در هفته
اقامت پس از تحصیل: دارد
حداقل معدل: ۱۵
شرایط فاصله تحصیلی: ندارد

همه چیز به رویاهایتان بستگى دارد :
براى تحقق رویاهایتان به تخیل براى رویا پردازى ، به شجاعت براى تصمیم گیرى ، به عشق بى نهایت براى رسیدن به هدف ، به انگیزه براى شور و هیجان ، به صبور بودن براى گذر زمان ، به پشتکار براى عبور از سختى ها ، به قدرت روح و روان براى قدم گذاشتن به ناشناخته ها و به یک ذهن سالم براى رهبرى و مدیریت نیاز داریم
نویسنده ابراهیم خلیل مهرنو

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع دکترا:

کپی پاسپورت
۴ قطعه عکس
ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی
ترجمه رسمی ریز نمرات دانشگاهی
مدرک بین المللی زبان انگلیسی (IELTS)  نمره ۶ تا ۶٫۵
مدرک بین المللی زبان انگلیسی(TOEFL) نمره ۸۰ به بالا
توصیه نامه اساتید دانشگاهی
مقاله بین المللی یا داخلی
اشتغال به کار
انگیزه نامه
رزومه کاری و تحصیلی
اصل پاسپورت

شایان ذکر است دانشجویان غیر اروپایی در فنلاند با داشتن ویزای تحصیلی اجازه کار پاره وقت به مدت ۲۴ ساعت در هفته را دارند و همچنین در طول مدت تعطیلات دانشگاهی فنلاند یعنی تعطیلات تابستان و عید کریسمس حق کار تمام وقت را دارند.

همچنین متقاضیان ویزای تحصیلی فنلاند بعد از پایان دوره تحصیل در فنلاند می توانند مدت اعتبار ویزای فنلاند خود را برای ۶ ماه دیگر تمدید کرده و در این مدت در جستجوی کار در فنلاند باشند که این موارد از مزیت های اقامت تحصیلی در کشور فنلاند می باشد.

منبع : کان تکست

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

شبکه ی تصویری سرزمین زبان
رادیو اینترنتی سرزمین زبان
مشاهده محصولات سرزمین زبان
مقالات مشاوره و برنامه ریزی
عصرونه با سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home