دوره زبان سوئدی

دوره زبان سوئدی

دوره زبان سوئدی

یکی دیگر از طرق اخذ ویزای تحصیلی برای کشور سوئد اقدام از طریق ‌ course های آموزش زبان انگلیسی‌ بدون نیاز به مدرک زبان می باشد .

این course  زبان ۳۰واحدی شامل ۱۵ واحد گرامر و ۱۵ واحد آکادمیک رایتینگ میباشد که دوره پذیرش این course شش ماهه می باشد .

شایان ذکر است برای علاقمندانی که دارای مدرک دیپلم می باشند ؛ اخد پذیرش از دانشگاه بدون مدرک زبان IELTS  مشکل می باشد و عملاً امکان پذیر نیست . پس بهتر است که حداقل دارای مدرک زبان IELTS  5.5 باشند . از نمونه مزیت های تحصیل در این course های زبان ، بالا بردن سطح زبان انگلیسی‌ جهت ورود به رشته‌های تحصیلی‌ در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس می باشد. هزینهٔ تحصیل در این کورس ۵۰۰۰۰ کرون  بوده که می‌بایست پس از اخذ پذیرش مستقیما به حساب دانشگاه واریز گردد.

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

سخن ابراهیم خلیل مهرنو مؤسس سرزمین زبان :
درد بزرگ ما در این مملکت نگرش ماست ! کسی نگرش را به ما آموزش نداده است.
یک مسئله پیچیده جوابش لزوما پیچیده نیست. بیایید نگاه ساده داشته باشیم به موضوعات.
بیایید دست معلمی را ببوسیم که پاسخ سوْال ما را نمی دهد بلکه ما را به چالش می کشاند تا بهتر یاد بگیریم. (دوست همیشگی شما مهرنو )

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .

دانشجویانی که این دوره های آموزشی را گذرانده اند ؛ دیگراحتیاجی به ارائه مدرک زبان انگلیسی جهت تحصیل در مقاطع بالاتر در سوئد نخواهند داشت. لازم به بیان است که درحال حاضر کلیه ی دانشجویانی که اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی در این دوره نموده اند موفق به اخذ اقامت تحصیلی سوئد شده اند و معمولاً این اقامت تحصیلی در شرایطی  که دانشجودر۶ ماه نخست موفق به گذراندن واحدها نشود قابلیت تمدید ۱ ساله خواهد داشت.

دانشجویان درطول زمان تحصیل به شکل قانونی،  مجوز  20 ساعت کار در هفته را دارند و میتوانند جهت اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندانشان اقدام نمایند.

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

آموزش تصویری سرزمین زبان

رادیو اینترنتی سرزمین زبان

محصولات آموزشی سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home