تحصیل در کشور فرانسه

تحصیل در کشور فرانسه

تحصیل در کشور فرانسه

با توجه به این که تحصیل در کشور فرانسه به صورت رایگان است ، هرساله اشخاص بسیاری علاقمند به تحصیل در کشور فرانسه می باشند، لیکن کشور فرانسه برای مهاجرت تحصیلی مشکلات و شرایط ویژه ی خود را دارد ، به عنوان مثال تحصیل در کشور فرانسه در تمامی مقاطع  تنها به زبان فرانسوی امکان پذیر می باشد و با اینکه به فرد اجازه ی کار دانشجویی هم داده می شود اما عملا امکان کار برای دانشجویان در کشور فرانسه  وجود ندارد.

 

لازم به ذکر است که کشور فرانسه تمامی دانشگاه ها و مراکز آموش عالی کشور ایران را قبول دارد، بنابراین مشکلی از لحاظ پذیرش دانشجو با توجه به دانشگاه وجود نخواهد داشت.

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

سخن ابراهیم خلیل مهرنو مؤسس سرزمین زبان :
درد بزرگ ما در این مملکت نگرش ماست ! کسی نگرش را به ما آموزش نداده است.
یک مسئله پیچیده جوابش لزوما پیچیده نیست. بیایید نگاه ساده داشته باشیم به موضوعات.
بیایید دست معلمی را ببوسیم که پاسخ سوْال ما را نمی دهد بلکه ما را به چالش می کشاند تا بهتر یاد بگیریم. (دوست همیشگی شما مهرنو )

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .

در کشور فرانسه تحصیل در سه مقطع ( لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا) امکان پذیر می باشد، اما لازم به بیان است که به دارندگان پذیرش تحصیلی در  مقطع لیسانس ویزا تعلق نخواهد گرفت، بنابراین توصیه ما  به علاقه مندان تحصیل در کشور فرانسه که دارای مدرک دیپلم می باشند این است  که مقطع لیسانس را در کشور خود بگذرانند و سپس  جهت پذیرش تحصیلی در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های  کشور فرانسه اقدام نمایند تا وقت و سرمایه شان هدر نرود.

 

همان گونه که توضیح داده شد درمقطع لیسانس شانس اخذ ویزای تحصیلی فرانسه وجود نخواهد داشت اما هر چه مقطع تحصیلی بالاتر باشد شانس اخذ ویزا بیشتر خواهد بود. در کشور فرانسه مقطع لیسانس نظیردیگر کشورها چهار ساله می باشد .

فوق لیسانس

مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه  شامل دوره های یک ساله ( معادل فوق لیسانس ایران ) و دوره های دو ساله شامل یک سال فوق لیسانس و یک سال پیش دکترا می باشد که بعد از گذراندن آن دانشجویان می توانند وارد مقطع دکترا شوند.  اکنون مقطع دکترا در کشور فرانسه سه ساله می باشد که بیشتر شامل Reaserch  و تحقیق می باشد.

 

زمان اولین گام جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های کشور فرانسه ماه فوریه بوده و جواب نهایی در ماه ژوئیه از طرف دانشگاه مورد نظر صادر خواهد شد، با احتساب زمان مورد نیاز جهت اقدام برای ویزای دانشجویی که حداکثر ۷۰ روز به طول می انجامد ، دانشگاه های فرانسه در ماه سپتامبر هر سال پذیرای دانشجویان خواهند بود.

برای اخذ ویزا و همچنین پذیرش تحصیلی در دانشگاه های کشور فرانسه داشتن مدرک زبان فرانسوی ( TCF و یا DElF  فرانسه) و دانستن زبان فرانسه به همراه مدرک B1 الزامی می باشد،مدرک B1  برای ورود به دانشگاه کافی نخواهد بود اما اخذ ویزا از طریق آن امکان پذیر می باشد.

شایان ذکر است امتحانات مربوط به مدارک زبان فرانسوی در بخش فرهنگی سفارت فرانسه در روز و تاریخ خاصی که خود سفارت اعلام می دارد ،برگزار می گردد.

مدرک DELF  همواره اعتبار خواهد داشت اما مدرک TCF ، تنها تا دو سال اعتبار خواهد داشت که بعد از این مدت اعتبار آن از بین خواهد رفت و می بایست برای تمدید آن اقدام کرد.

اکنون این امکان وجود دارد که برای فراگیری زبان فرانسوی در کشور فرانسه  از طریق دوره های زبانی که در دانشگاه سوربن فرانسه برگزار می گردد ، اقدام شود و در حال حاضر نیز به این دوره ها ویزا تعلق خواهد گرفت.

 

یکی از نقاط ضعف ویزای تحصیلی کشور فرانسه این است که ویزای همراه به همراهان اشخاصی که ویزای تحصیلی کشور فرانسه را دارند تعلق نخواهد گرفت.

امکان تبدیل ویزا در کشور فرانسه وجود نخواهد داشت اگر اشخاص در فرانسه مستقر باشند برای تبدیل ویزا توریستی به تحصیلی یا هر نوع ویزای دیگر ، حتما باید به کشور خود بازگردند تا  تبدیل را انجام دهند.

 

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

آموزش تصویری سرزمین زبان

رادیو اینترنتی سرزمین زبان

محصولات آموزشی سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home