اخذ تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

در نظام حقوقی اغلب کشورهای دنیا، یکی از شیوه های اخذ تابعیت کشور دیگر ازدواج است. در نظامات سابق حقوقی ازدواج با یک مرد موجب تحمیل تابعیت می شد به عنوان مثال در نظام حقوقی ایران ودر قانون مدنی مقرر شده که اگر یک خانمی با یک مرد ایرانی ازدواج کند ، تابعیت ایرانی به آن خانم اعطا می شود و اگر زوج (مرد) خارجی با زن ایرانی ازدواج می کرد ، این ازدواج قطعاً مسبب اخذ تابعیت نمی گردید . اما این شرایط حقوقی دربیشتر کشورهای دنیا تغییر نموده است . در حال حاضر چنانچه شخصی با یک نفر در کشوری ازدواج کند ، می تواند اقامت کشور مذکور را اخذ نماید وبعد از مدتی که ازاقامت بگذرد ، این اقامت تبدیل به تابعیت می شود .

موسس سرزمین زبان ،جناب آقای ابراهیم خلیل مهرنو سعی دارد تا با انتقال مطالب نوشته به شما کمک کرده تا با تاثیر گذاری در این امر،راهگشای شما عزیزان در رسیدن به اهداف زبانی خود در کوتاهترین مدت باشید. امیداست با نظرات ارزشمند خود وازسوی دیگر قدردانی ازخدمات رایگانی که در اختیار شما گذاشته می شود،ما را در این امر همراهی کنید.

سخن ابراهیم خلیل مهرنو مؤسس سرزمین زبان :
درد بزرگ ما در این مملکت نگرش ماست ! کسی نگرش را به ما آموزش نداده است.
یک مسئله پیچیده جوابش لزوما پیچیده نیست. بیایید نگاه ساده داشته باشیم به موضوعات.
بیایید دست معلمی را ببوسیم که پاسخ سوْال ما را نمی دهد بلکه ما را به چالش می کشاند تا بهتر یاد بگیریم. (دوست همیشگی شما مهرنو )

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

(صفحه ی رسمی سرزمین زبان را در اینستاگرام دنبال کنید)

http://www.Instagram.com/Sarzaminezaban

اطلاعیه مهم :

دوستان گرامی توجه کنید که سرزمین زبان با هیچکدام از مراکز برگزار کننده ی آیلتس و تافل همکاری ندارد . و مراقب باشید که افراد سود جو از شما سوء استفاده ننمایند . متاسفانه دیده شده است که بعضی از افراد و مراکز از نام سرزمین زبان سو استفاده کرده و هزینه های گزافی را بر شما متحمل می کنند .

جهت اخذ اقامت کشور دیگر به شیوه ازدواج معمولاً فرد بایستی یک سری فرم های مخصوص را تکمیل نماید. در خصوص کشور سوئیس هم چنانچه که شما با یک فرد ازدواج کردید که تبعه آن کشور هست می توانید تقاضای اقامت این کشور را داشته باشید ، البته به خاطر داشته باشید اقامت با تابعیت تفاوت دارد و معمولاً طول مدت دریافت ویزا برای همسر مقیم یا همسر تبعه یک کشور دیگر مختلف است.

در نهایت اگر به عنوان مثال شما با یک فرد آمریکایی ازدواج کنید (تبعه آمریکا) طول مدت دوره ای که اخذ ویزای همسر طول می کشد حدود شش ماه تا یک سال و نیم است ، لیکن برای فردی که گرین کارت آمریکا دارد اگر بخواهد همسرش را به آمریکا بیاورد حدود سه تا چهار سال است.

در کشور سوئیس هم نظیر آنچه در فوق شرح دادیم اینکه شما با یک تبعه ازدواج کنید یا با کسی که فقط اقامت دارد متفاوت است.

البته در بسیاری از کشورها پروسه برای هیچ یک از موارد (چه همراه برای تبعه و چه همراه برای مقیم) بیش از یک سال نخواهد بود.

در خصوص کشور سوئیس باید مدارک شما را بررسی کنیم تا بتوانیم تعیین کنیم که طول مدت اخذ اقامت از طریق ازدواج برای شما چه مقدار است .

حتی اگر شما بخواهید دعوائی را علیه زوج یا زوجه در کشور ثالث اقامه کنید ما می پذیریم و امور حقوقی مربوط به آن را انجام می دهیم.

احکام صادره از کشورهای دیگر گاهی در ایران قابلیت اجرا دارد و همچنین احکامی که در ایران جهت کشور ثالث صادر می شود .

لطفا جهت ورود به هر بخش کلیک کنید:

آموزش تصویری سرزمین زبان

رادیو اینترنتی سرزمین زبان

محصولات آموزشی سرزمین زبان

و جهت مشاوره رایگان حتما با ما تماس بگیرید

-سرکار خانم موسوی مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم راد مشاور و کارشناس فروش

– سرکار خانم فیضی مشاور و کارشناس فروش

-سرکار خانم مهرنو مشاور و کارشناس فروش

– ابراهیم خلیل مهرنو موسس و مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

09128382836

09128382837

02144961935

02144961936

09128299196

09128299197

09128299198

سامانه پیامک :

30004033

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

این مطلب توسط سرزمین زبان برای اولین بار ارائه می شود هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی و جدی دارد ! موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home