ویزای EB1 آمریکا

ویزای EB1 آمریکا

ویزای EB1 آمریکا

گروه از متقاضیان ویزای EB1 آمریکا یا EB-1A نسبت به سایر ویزاها از اولویت استخدام برخوردار بوده ولی دارای شرایط ممتازی می باشد که اهم آن ها این است که احتیاجی به کارفرمای آمریکایی نداشته و می توانند بدون نامه عادی شغل جهت اخذ ویزا اقدام نمایند.

ویزای EB1 آمریکا
ویزای EB1 آمریکا

این ویزا که اخیرا دارای طرفداران زیادی نیز می باشد دارای شرایط متفاوتی می باشد که در ذیل به تفکیک به آنها اشاره شده است :

  • دسته اول = شامل کسانی می شود که دارای توانایی خارق العاده در زمینه های مختلف اعم از علم، هنر، ورزش، پژوهش ودیگر زمینه ها داشته و به  صورت مکرر مورد تمجید و تمحید بین المللی قرار گرفته اند و می توانند مدارک لازم دال بر تایید این تشویق را ارائه دهند.
  • دسته دوم = شامل اساتید و پژوهشگران خبره ای می باشد که حداقل 3 سال در رشته تخصصی خود تدریس و یا دارای سابقه پژوهشی می باشند.این گروه از متقاضیان باید در نظر داشته باشند که حداقل 1 سال در یکی از دانشگاه های آمریکا انتقالی داشته و مشغول به تدریس یا پژوهش شده باشد.
  • دسته سوم = شامل مدیران خارجی می باشد که به آمریکا منتقل شده اند.این متقاضیان باید در نظر داشته باشند که حداقل 3 سال قبل از اقدام می بایستی در یکی از موسسه هایی که در آمریکا کار می کنند 1 بار استخدام شده باشند.

شرایط دسته اول

این گروه از متقاضیان ویزای EB1   یا EB-1A نسبت به سایر ویزاها از اولویت استخدام برخوردار بوده ولی دارای شرایط ممتازی می باشد که اهم آن ها این است که احتیاجی به کارفرمای آمریکایی نداشته و می توانند بدون نامه عادی شغل جهت اخذ ویزا اقدام نمایند.

همچنین متقاضیان این گروه جهت اقدام می بایستی از 10 مورد اشاره شده در ذیل حداقل 3 مورد را دارا باشند که عبارتند از :

  •  مدرک دریافت جوایز داخلی یا بین المللی.
  •  مدرک عضویت در نهادهای مربوط به رشته خود، که برای عضویت در آنها برخورداری از دستاوردهای ممتاز ضروری است.
  •  مدرک انتشار مقاله هایی درباره متقاضی در نشریات حرفه ای یا دیگر رسانه های گسترده.
  •  مدرک داوری متقاضی درباره فعالیت دیگران در رشته مورد نظر، چه این داوری به صورت انفرادی باشد و چه به صورت گروهی.
  •  مدرک نشان دهنده خدمات علمی، دانشگاهی، هنری، ورزشی یا تجاری در رشته مورد نظر.
  •  مدرک تألیف مقاله های دانشگاهی در نشریات حرفه ای و رسانه های گسترده.
  •  مدرک حاکی از نمایش آثار متقاضی در نمایشگاه ها.
  •  مدرک تصدی مدیریت یا نقشی کلیدی در نهادهای برجسته.
  •  مدرک نشان دهنده برخورداری از درآمد بالا که نسبت به درآمد دیگران در رشته مورد نظر، بیشتر باشد.

شرایط دسته دوم

این گروه از متقاضیان جهت اخذ green card، EB-1B یا EB-OR    باید درنظر داشته باشند که جهت اخذ این ویزا دو گروه مدارکی را آماده میکنند :

دسته اول دانشگاه آمریکایی و دسته دوم شخص متقاضی می باشد. ایشان باید مدارکی را دال بر سابقه کار در رابطه با رشته مورد نظر به مدت سه سال و یا تدریس در دانشگاه به همین مدت ارائه کند. در عین حال وی باید در نظر داشته باشد که تمامی مدارک ارائه شده باید بتواند توانایی ایشان را من باب توانایی فوق العاده  خود نسبت به سایر همکاران را نشان دهد تا بتواند از امتیازات اخذ این ویزا بهره مند شوند.

متقاضی ویزای EB-OR باید مدارکی ارائه دهد که ثابت کند از 5 شرط زیر، حداقل از دو شرط برخوردار است:

  •  مدرک دریافت جوایز معتبر برای دستاوردهای ممتاز.
  •  مدرک عضویت در نهادهایی که برای عضویت در آنها، دستاوردهای بزرگ و ممتاز ضرورت دارد.
  •  مدرک انتشار مقاله هایی که دیگران درباره دستاوردهای علمی متقاضی در رشته مورد نظر نوشته اند و در نشریات حرفه ای متنشر شده است.
  •  مدرک دستاوردهای علمی و دانشگاهی در رشته مورد نظر.
  •  مدرک تألیف کتب یا مقالات دانشگاهی (در نشریات پژوهشی که در سطح جهانی توزیع می شوند)، در رشته مورد نظر.

دسته سوم

این گروه مختص متقاضیانی می باشد که می خواهند در یک شرکت آمریکایی مشغول به کار شوند.در واقع این ویزا زیرمجموعه ویزاهای کاری محسوب شده و شرایط به این نحو می باشد که یک شرکت آمریکایی اگر بخواهد کسی را مشغول به کار کند که وی یک شخص خارجی ( خارج از ایالت اتحادیه) می باشد باید مدارکی را مبنی بر رابطه میان این شخص با آن شرکت ارائه دهد.رابطه به این معنی که آن شخص یا به عنوان زیرمجموعه و یا به آن سهامدار یا امثالهم مشغول به کار بوده باشد.

 

کانال تلگرام سرزمین زبان :

کانال تلگرام آموزش زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی در تلگرام

 

برای گوش دادن به آموزش های صوتی سرزمین زبان به صورت رایگان به بخش رادیو اینترنتی سرزمین زبان مراجعه کنید.

اگر در  یادگیری زبان انگلیسی تنبلی می کنید و یا هرچه تلاش می کنید نتیجه ای حاصل نمی شود و حتی اگر برای یادگیری زبان انگلیسی با دیگران مشورت می کنید و جواب آن ها به شما جوابی گنگ است پیشنهاد ما خواندن مقالات مشاوره ای و برنامه ریزی سرزمین زبان می باشد.

از ساعت 10 صبح تا 6 بعد از ظهر مشاوران سرزمین زبان آماده ی پاسخگویی به شما زبان آموزان می باشند.

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

02144008685

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

ما در سرزمین زبان به یادگیری شما جهت می دهیم

موسسه سرزمین زبان مهرنو تحت شماره 22465و شناسه ملی 10320891155 در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

سرزمین زبان برگزار کننده بیش از ٢٠٠ برنامه موفق در شبکه های سه سیما ، رادیو جوان ، رادیو اقتصاد ، رادیو فرهنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با موضوع آموزش زبان انگلیسی

جهت مشاوره رایگان از طرف سرزمین زبان فرم زیر را پر کنید.

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 دانلود رایگان هفته سرزمین زبان

نکات ضروری گرامر زبان انگلیسی

برای دانلود فرم زیر را تکمیل کنید
دانلود جزوه
close-link