اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد

بر اساس نظام حقوق بین الملل خصوصی در اکثر کشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص می تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند.

کشور آلمان از این این قائده مستثنی نمی باشد. لذا چنان چه یک نفر با یک آلمانی ازدواج کند می تواند جهت اخذ تابعیت اقدام کند.

در حقوق کشور ایران نیز به این موضوع اشاره شده است.

برای مثال:در بند ۶ از ماده ۹۷۶ قانون مدنی قید شده هر زمان تبعه خارجی که با شوهر ایرانی ازدواج کند ایرانی محسوب می شود.

در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است. لیکن در مورد کشور آلمان ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت می شود البته در صورتی که پرونده درست ارائه شود ودارای شاکله صحیح حقوقی باشد.

لازم به ذکر است در نظام حقوقی بعضی کشورها نظیر ایران ازدواج دارای آثار تحمیلی تابعیت می باشد

.برای مثال:در ماده ۹۷۶ قانون مدنی ایران اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند از نظر قانون گذار خودبه خودایرانی حساب می شود.حال آنکه ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی متضمن اخذ تابعیت نیست.

همچنین است در کشور آلمان که ازدواج با شخص آلمانی نیازمند در خواست برای اخذ تابعیت می باشد و تا شما در خواست و پرونده را ارائه نکنید تابعیت به شما ارائه نمی گردد.

بدیهی است اطلاعات حقوقی در خصوص ازدواج وشروط ضمن عقد ازدواج و اخذ تابعیت یا اقامت درآلمان از طریق ازدواج دارای پیچیدگی ها و اصول حقوقی خود می باشد.شما می توانید با مشاورین و وکلای دادگستری ما تماس حاصل نمایید وما با افتخار شما را راهنمایی می کنیم.

اخذ تابعیت آلمان از طریق تولد

تابعیت و اخذ تابعیت اصولا رابطه سیاسی و معنوی که شخص را به دولت معینی مربوط می سازد. بر اساس تعریف جناب آقای دکترنصیری این تعریف دارای سه عنصر سیاسی بودن ومعنوی بودن وحقوقی بودن است. ودو طرف دارد شخص دارای تابعیت و دولت اعطا کننده تابعیت.

تابعیت از طریق تولد جزء اصلی ترین انواع تابعیت محسوب می شود. این تابعیت تابعیتی است که با تولد شخص شروع شده و در طول زندگی ادامه می یابد واز دو روش خاک یا خون حاصل می شود. معمولا این تابعیت غیر ارادی و تحمیلی است. به این مفهوم که چنان چه برای مثال شخصی در ایران متولد شود بر اساس مفاد قانون ما خواه ناخواه ایرانی محسوب می شویم. البته به شرط اینکه شروط دیگری نظیر پدر ایرانی هم لحاظ شده باشد.

بنابراین کسی که دارای تابعیت ایرانی از طریق تولد شد نمی تواند تابعیت را انتخاب کند بلکه تابعیت بر او تحمیل می شود. ترک این نوع تابعیت نیز مستلزم رعایت شرایط حقوقی خاص می باشد.

برای مثال: ماده ۹۸۸ قانون مدنی مقرر نموده اتباع ایرانی نمی توانند ترک تابعیت کنند مگر با رعایت چهار شرط مذکور در ماده فوق.

اخذ تابعیت در آلمان از طریق خون می باشد. هرچند دربسیاری از کشورها  تولد در آن کشور عامل اصلی اخذ تابعیت نیست ولیکن از موارد تاثیرگذار محسوب می شود.

کانال تلگرام سرزمین زبان :
کانال تلگرام آموزش زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی در تلگرام

مشاوران :
-سرکار خانم جلالی مشاور آموزشی سرزمین زبان

ساعت تماس از 10 صبح تا 10 شب

شماره های تماس با تیم مشاوره ای سرزمین زبان :

09121035797

02144008685

سرزمین زبان ، سرزمینی به وسعت ایران

ما در سرزمین زبان به یادگیری شما جهت می دهیم

موسسه فرهنگی و آموزشی سرزمین زبان مهرنو با شماره ثبت ٢٢۴۶۵

جهت مشاوره رایگان از طرف سرزمین زبان فرم زیر را پر کنید.

لطفا صبر کنید

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان هفته
home